Digitális reklámozás.

Miért Google Adwords az alapja az online reklámozásnak? A bérelt kulcsszavakra kapcsolódik. A legnagyobb, leghatékonyabb formája az online reklámozásnak, mert a hirdetés csak a bérlett kulcsszavakra vonatkozó információk, konkrét témák keresésével jelenik meg.

Miért válasszon minket?

Nagy előnyünk az éves tapasztalataink a reklámozásnál a Google keresőben. Szakértői tanácsadást kínálunk a hirdetési kampányok tervezéséhez, végrehajtásához és azok ellenőrzésehez. Tanácsolunk a kulcsszavak kiválasztásánál és olyan fogalmi kreatív megoldásokat készítünk elő, hogy kiemelje a márka előnyeit. A kampányokat törekszünk optimálisan vezetni és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy optimizáljuk őket. A végén elemzéseket készítünk elő a kampányokról és teljesítményi jelentéseket.

Gyakorlati példa

Egy konkrét cégnek gumiabroncsokat hirdettünk a szlovén és a horvát piacon. Mivel mértük a konverziót (vásárlás az online boltban), megkaptuk a vásárlások pontos számát. A cég befektetése a reklámba 800 € volt a szlovén piacon és 900€ a horvát piacon.

800€
SLO
900€
HR
11.600€
SLO
7000€
HR
10.800€
SLO
6.100€
HR

Hirdetés kölcsége
Eladási jövedelem
Létrehozott visszatérése
Példa: gumiabroncsok hírdetése

Miért bérelni webtárhelyet?

Az ügyfeleink üzleti céljaik által javasoljuk a következő formák bérletét: Gmail, Facebook, PR cikkek, videó reklámozás, honlap bannerek és a mobil reklámozás. Ahhoz, hogy gyors telefoni választ kapjon, lehet, hogy érdekli a mobil reklámozás, de ha a terméke vizuálisan vonzó, akkor a web bannerek, a Facebook vagy a videó reklámozás tökéletes az Ön számára. Válasszon a termékének vagy szolgáltatásanak alkalmas módszert a reklámozására!

Miért válasszon minket?

Javasoljuk, hogy milyen típusú reklámot használni egy adott termék vagy szolgáltatás reklámozására, hol és mikor kell elvégezni a reklámkampányt, és hogyan lehet legnagyobb népszerűséget biztosítani. A tapasztalt és motivált csapatunk garancia arra, hogy közösen meghódíssuk a helyi és a globális közönséget.

Programozás.

Miért alkalmazások?

A haladó programozás fejleszti a weboldalak, alkalmazások, bennerek és egyéb promociós eszközök bemutatását az online közösségben. Ezek ideális eszközök arra, hogy üzletét játékosként teszik láthatóvá az interneten. Kerüljön közelebb az ügyfelekhez, felhasználókhoz!

Miért válasszon minket?

Jelenleg az innovatív webes alkalmazások használata a legforóbb módja arra, hogy síkeresen reklámozzunk terméket, szolgáltatást vagy vállalatot. Goclick fejlett programozási szoftverfejlesztők csapatával büszkélkedhet. Üdvözöljük.

drevo

Miért kell új honlap?

A honlap a vállalat tükörképe 24 órán át, az év minden napjában. A vállalat gyakran épp vele hozza létre első kapcsolatát az ügyféllel. Ezért a honlap az egyik legfontosabb eszköz a meglévő és a leendő ügyfelekkel való kommunikálásra. A honlapkészítés kiváló lehetőség frissíteni a piaccal való kommunikálást, mivel a modern fogyasztók szinte kizárólag csak a webben keresztül keresnek termékeket és szolgáltatásokat.

Miért válasszon minket?

A cég versenyképessége és értékesítési teljesítménye ma is elsősorban a jól megtervezett weboldaltól függ. A Goclick nagy figyelmet fordít a programozás folyamatos fejlődésére. Legyen része a sikernek!

Digitális produkció.

Miért videó készítés?

A reklámfilm az egyik legvonzóbb és leghatékonyabb módja a termékek, szolgáltatások, vagy a vállalatok bemutatására. Kiváló kommunikációs és értékesítési eszköz, amely meggyőződést, hitelességet és megbízást biztosít.

Miért válasszon minket?

Több videókészítési formákat kínálunk(előzetes, riportfilm, dokumentumfilm, animáció), attól függően, mi a reklám célja és tartalma. Korábbi videó termékeink bizonyítják szakmai és a minőségi képességünket- többek között, mi készítettük a Dnevnik Arany Gazelle 2012 események előrejelzőjét. Győződjön meg róla!

Miért professzionális fényképzés?

A fénykép a reklámcím mellett a legfontosabb eleme a hirdetésnek , hiszen épp a fotó az az elem, amelyet legelőször veszünk figyelembe. Tudjuk, hogy a kép tartalma több emléket kellt fel bennünk, mint pedig a szövegben szereplő tartalom. Mi döntjük el, ezért a szemet. Chance egy első benyomás szó csak egy. Ne pazaroljuk el!

Miért válasszon minket?

Professzionális fényképezés a specialitásunk. Kiváló szakembereink segítségével a reklámeszközt hatékony értékesítési eszközé változtatjuk. A kép többet mond mint 1000 szó. Eggyütt mondjuk.

Webdesign.

Miért webdesign?

Az integrált grafikai tervezés garancia a vállalat identitásának. A vállalat webes alkalmazása és a fejlett multimédiás üzleti hirdetése legyen vonzó, diszkrét és tökéletessen alkalmas a felhasználók részére. Mindez a fejlett és a kivételes designal érhető el. A tartalomnak megfelelő designt tervezni, az művészet.

Miért válasszon minket?

Goclick büszkélkedhet kreatív, magabiztos és profi tervezőkkel, amelyek készen állnak a legnagyobb kihívásnak. Minden forma médiát tervezünk, a papírtól a képernyőig, minden méretben. Tartalommal a designig!

Konzultáció

A Gocklick-ben kiváló jártasok vagyunk az online marketingben. Információs szakértők, programozók, fotósok, tervezők és filmesek vagyunk. Úgy véljük, hogy szolgáltatásainkból összeálló koktél az igazi az Ön megjelenésére a web piacon.

Irányuljunk együtt a lényeghez, legyen velünk ismert.

AdWords certifikat

Hvala za povpraševanje!